Bescherming van infrastructuur, gebouwen en werkomgevingen

14/09/2022
Auteur
A-SAFE
Veiligheidsoplossingen

Bescherming van infrastructuur, gebouwen en werkomgevingen

 

Als het gaat om veiligheid op de werkplek, ligt de eerste verantwoordelijkheid van werkgevers bij hun personeel, maar als werknemers eenmaal effectief zijn beschermd, is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijke risico’s voor de werkplekinfrastructuur. Deze gids biedt basisinformatie over wat nodig is om uw gebouw en milieu te beschermen.

bescherming van infrastructuur, gebouwen en werkomgevingen

Lees wat voor jou relevant is :

1. Bescherming van de werkplekinfrastructuur: de basis begrijpen

Het is gemakkelijk om infrastructuur over het hoofd te zien als het gaat om gezondheid en veiligheid, maar het negeren van incidenten waarbij structurele elementen van het gebouw als risico worden geplaatst, kan leiden tot problemen op de lange termijn. Grote hoeveelheden autoverkeer kunnen delen van gebouwen kwetsbaar maken voor schokken of slijtage. Na verloop van tijd kan deze opgebouwde schade ernstige gevolgen gaan hebben voor de structurele integriteit van die gebouwen.Kleine stoten en krassen lijken misschien onbeduidend, maar ze kunnen in de loop van de tijd oplopen tot meer substantiële schade. Gebouwen zijn gebouwd om lang mee te gaan, maar ze kunnen mislukken. Als ze dat doen, kunnen de gevolgen ernstig zijn.

2. Gevaren op de werkplek beheersen: hoe u schade aan uw gebouw kunt minimaliseren?

Er zijn meerdere veiligheidssystemen beschikbaar die een hoog niveau van bescherming bieden voor uw gebouwen en infrastructuur. Deze zijn vaak specifiek gemaakt voor bepaalde kwetsbare gebieden.

3. Veiligheidssystemen voor infrastructuur vinden: wat moet ik doen?

Het vinden van de juiste veiligheidssystemen kan enige tijd duren, maar als u eenmaal de kwetsbare delen van uw site hebt geïdentificeerd, is het eenvoudig om uw opties te verfijnen. In deze sectie zullen we kijken naar de juiste manier om uw behoeften te evalueren.

 

Bescherming van de werkplekinfrastructuur | Een samenvatting

Het is van cruciaal belang om de infrastructuur van de werkplek te beschermen. Dit minimaliseert niet alleen de schade aan constructies, oppervlakken en belangrijke stroomvoorzieningen, maar vermindert ook de risico’s voor uw personeel en waardevolle activa. We hopen dat onze gids u enkele nuttige overwegingen heeft gegeven, zodat u kunt beginnen met het implementeren van effectieve veiligheidsmaatregelen ter plaatse. Bij A-SAFE kunnen we u helpen uw gebouwen en infrastructuur te beschermen met een reeks toonaangevende veiligheidssystemen van polymeer. Wat uw behoeften ook zijn, van kolom- en hoekbescherming tot de veiligheid van onderhoudsterreinen en verkeersbarrières, wij kunnen u helpen. Onze aanrijdbeveiligingen zijn gecertificeerd door TÜV Nord en voldoen aan PAS 13. Neem contact op met een lid van ons team om erachter te komen hoe we u kunnen helpen. E-mail ons op [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief