Young
Supply Chain Masters

Onze missie

Met de Young Supply Chain Masters willen we jonge professionals in inkoop en supply chain en studenten samenbrengen en versterken via een bruisende community.
We bieden boeiende netwerkmogelijkheden, bedrijfsbezoeken en platforms voor het delen van kennis. Samen creëren we een ondersteunend ecosysteem waar enthousiaste jonge professionals kunnen groeien, leren en de toekomst van inkoop en supply chain management samen kunnen vormgeven.

Wat we bieden

We organiseren jaarlijks minimum 4 events, die een mix zijn van bedrijfsbezoeken en samenkomen in een iets informelere setting zoals een leuke afterwork. Op deze gratis events (voor mensen -35j) kan je steeds andere jonge professionals ontmoeten en ideeën uitwisselen.

Zo organiseerden we met de Young Supply Chain Masters in het verleden bezoeken bij:

  • Log!Ville
  • Smurfit Kappa
  • Port of Antwerp-Bruges
  • Duvel Moortgat

Ons kernteam

Maak kennis met ons gepassioneerde kernteam dat
Young Supply Chain Masters leidt en inspireert:

Join the community!

Stuur snel een mailtje naar [email protected],en wordt telkens als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe events specifiek voor Young Procurement & Supply Chain Professionals.

No worries, je krijgt zeker geen SPAM / Reclame mails van ons!

Voor bedrijven

Interesse om deze jonge groep enthousiastelingen te ontvangen en om samen een kwaliteitsvol event op poten te zetten? Stuur dan een mailtje naar het Supply Chain Masters Office Team via [email protected]  

Young SCM Duvel Moortgat
.
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief