Veiligheid op de werkplek: Bescherm uw activa

14/09/2022
Auteur
A-SAFE
Veiligheidsoplossingen

Veiligheid op de werkplek: Bescherm uw activa

 

Veiligheid op de werkplek: Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw werkplek zo veilig mogelijk is. Dit betekent dat u potentiële gevaren die van invloed kunnen zijn op de mensen op uw site of het gebouw zelf, moet beheersen of voorkomen. Maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw activa worden beschermd. In deze gids wordt bekeken wat dat betekent en hoe u er het beste voor kunt zorgen dat u een effectief beschermingsniveau biedt.

Veiligheid op de werkplek

Lees je in in de topics die relevant zijn voor jou :

1. Bescherming van bedrijfsmiddelen: de basis begrijpen

Zodra de mensen op uw werkplek goed zijn beschermd en het gebouw is beschermd tegen mogelijke schade, is het belangrijk om rekening te houden met uw activa. Maar wat bedoelen we met de term ‘assets’?

2. Bescherming van uw machines: wat moet ik weten?

Machines zijn de motor die een fabriek draaiende houdt. Terwijl de machines draaien, kan de productie doorgaan en kunnen mensen blijven werken. Als een machine wordt beschadigd of vernietigd, bijvoorbeeld door een botsing met een voertuig op de bouwplaats, kan dit grotere gevolgen hebben dan alleen het repareren of vervangen van de machine.

3. Bescherming van werkplekapparatuur: dingen veilig houden

Gereedschappen en apparatuur zijn essentieel voor de dagelijkse werkzaamheden. Zonder hen zouden medewerkers hun werk en veiligheid niet goed kunnen uitoefenen. Daarom moeten werkgevers er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alle apparatuur ter plaatse veilig wordt opgeslagen en naar behoren wordt beschermd.

4. Werkplekbescherming: zorg voor uw voorraad en goederen

Het spreekt voor zich dat aandelen beschermd moeten worden. Het is waar uw werknemers uren mee bezig zijn geweest met het maken, verpakken en distribueren met klanten die afhankelijk zijn van het op tijd ontvangen van hun producten. Het laatste dat u nodig heeft, is dat een arbeidsongeval leidt tot beschadiging of vernietiging van waardevolle voorraden.

 

Activa beschermen | Een samenvatting

Zodra u er zeker van kunt zijn dat uw personeel en het gebouw zelf worden beschermd, staan ​​de bedrijfsmiddelen op de volgende lijst. Zoals in dit artikel is onderzocht, omvat deze term alles, van voorraad en goederen tot machines en uitrusting. Daarom is het essentieel om te kijken naar de juiste niveaus van bescherming die u nodig heeft voor uw hele site om ervoor te zorgen dat de productie niet wordt stopgezet of verminderd in het geval van een ongeval en dat uw waardevolle voorraad wordt beschermd om ervoor te zorgen dat u de bestellingen van klanten kunt uitvoeren. Door onderzoek en inzichten van verschillende fabrikanten kunt u zich wapenen met de informatie die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief