Ontdek alles over onze nieuwe branding

26/12/2021

Welkom bij Supply Chain Masters 2.0?

“Na 1 jaar Supply Chain Masters laten we de brand van onze netwerkorganisatie evolueren om zo nog meer hét online & offline kenniscentrum te zijn voor al wie actief is in het domein van Inkoop, Supply Chain & Logistiek”

– Marc Slegers, Voorzitter Supply Chain Masters –

 

Nieuwe branding

We digitaliseren onszelf alsook onze identiteit. Lees hier alles wat je moet weten over onze nieuwe identiteit en waarom we zaken veranderen. Voor de bestaande leden, cursisten van Supply Chain Masters (Vroeger V.I.B. & O.T.M.), geen paniek! Nieuwe identiteit… zelfde filosofie.

Zet samen met ons de enige juiste stap naar end-to-end supply chain.

Sinds het samen gaan van VIB & OTM telt Supply Chain Masters meer dan 530 bedrijven die lid zijn en communiceren we wekelijks met meer dan 12.000 professionals.

Inkoop, supply chain & logistiek zijn meer dan ooit met elkaar verbonden in de end-to-end supply chain. Waarom zou je ze dan van elkaar loskoppelen?

Met onze nieuwe branding laten we meer dan ooit de verbondenheid zien tussen de drie domeinen die elk ook hun specifieke noden hebben en zetten we na een jaar de juiste stappen om de jarenlange ervaring van V.I.B. & O.T.M. te laten samenvloeien in 1 end-to-end supply chain organisatie.

 

nieuwe branding

Het verhaal achter het nieuwe logo?

Ons nieuwe logo symboliseert de drie domeinen van inkoop, supply chain & logistiek. Elk domein heeft zijn eigen unieke aspecten, maar ze zijn onmiskenbaar met elkaar verbonden.

Het logo icoon toont dan ook een ketting waarvan de eerste oranje inkoop schakel verbonden is met de tweede lichtblauwe supply chain schakel & de derde donkerblauwe Logistieke schakel.

De schakels lopen door middel van een gradiënt in elkaar over om de verbondenheid aan te tonen en staan tegelijkertijd voor de zeer ruime kennis van het veld binnen Supply Chain Masters.

Wat blijft hetzelfde en wat mag je verwachten?

Onze praktijkgerichte gecertificeerde opleidingen, onze netwerk events, onze “on point” webinars ondersteund vanuit de Supply Chain Masters adviesraad, raad van bestuur, werkgroepen, Young Supply Chain Masters, partners en gekende gezichten op het kantoor.

Van ons gespecialiseerd content platform ‘Wiki’ mag je wel een heuse update verwachten!

Hier zal je continue terecht kunnen voor alles over het inkoop vak, supply chain management & logistiek management. Bovendien zal je nog makkelijker kunnen filteren op voor jouw specifieke inkoop, supply chain of logistieke content.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief