Happy 2022 Supply Chain Masters!

26/12/2021

2021 zal altijd een speciaal jaar zijn voor onze organisatie als het geboortejaar van Supply Chain Masters. 1 januari 2021 was de dag dat VIB (Vereniging voor Inkoop & Bedrijfslogistiek) & OTM (Belgian Shippers’ Council) verder gingen onder onze nieuwe naam.

Met de oprichting van Supply Chain Masters werd gekozen om 1 netwerkorganisatie op te zetten voor iedereen actief in Inkoop, Supply Chain & Logistiek. De drie stevige pilaren die meer dan ooit met elkaar verbonden zijn in deze corona tijden en een organisatie vragen die deze grenzen durft te overschrijden en een netwerk kan bieden op maat van deze nieuwe leefwereld.

Natuurlijk hebben we allemaal op zakelijk en persoonlijk vlak impact ondervonden van de COVID-19 rollercoaster en ik hoop echt van harte dat jullie geliefden en vrienden dit allemaal goed hebben doorstaan.

Het fysieke aspect om te kunnen samen komen en ideeën uitwisselen is belangrijk voor ons.
Helaas hebben we dit door de gekende omstandigheden te weinig kunnen doen.
Het was dan ook ontzettend jammer dat we de opstart van Supply Chain Masters niet samen met u konden vieren tijdens de 24ste Dag van Inkoop die nu Dag van Supply Chain Masters heet. We zijn er uiteraard wel van overtuigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt om de dag uit te stellen naar 3 mei 2022 en kunnen niet wachten om elkaar daar te zien!

Digitaal hebben we via onze Webinars op regelmatige basis nog ontzettend veel professionals samen gebracht om het laatste nieuws over hot topics mee te krijgen. Bedankt voor jullie talrijke aanwezigheid op onze digitale events!

We zijn samen met onze opleidingspartners dankbaar en blij dat we in 2021 zo veel cursisten mochten verwelkomen op onze opleidingen en dat ook op deze manier professionals uit alle hoeken van de supply chain zich al dan niet digitaal konden beroepen op elkaars vakkennis en netwerk. In 2022 staan er enkele fantastische samenwerking op de planning waardoor het opleidingsaanbod nog beter zal aangepast zijn aan de noden van onze sectoren.

Onze organisatie wordt gedragen door vrijwillige professionals uit het end to end supply chain vak die vanuit onze werkgroepen toekijken op onze opleidingen, netwerk events en ledenactiviteiten.
Supply Chain Masters wenst ook via deze weg al onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, doorzetting, moed & geloof in onze organisatie!

Er werden al ontzettend veel voorbereidingen getroffen om van 2022 een fantastisch jaar te maken!

Supply Chain Masters zal enkele mooie stappen zetten om ook digitaal alle professionals te verenigen. Om te starten gaan we in januari dan ook live met onze nieuwe website & bijhorende rebranding waardoor we meer dan ooit een toekomstgerichte end-to-end supply chain organisatie zullen zijn!

Houd dus zeker onze kanalen in de gaten en maak in 2022 volop gebruik van ons content platform!

Fijne feestdagen & een gezond 2022!

Marc Slegers
Voorzitter Supply Chain Masters

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief