Maak kans op een deelname voor 6 personen aan de Captains of Innovation

29/02/2024


Maak kans op een deelname voor 6 personen aan de Captains of Innovation T.W.V. €2.550

Op 14 mei organiseren we de 26st editie van Dag van Procurement & Supply Chain.

Naast inspirerende sessies en een beursvloer vol interessante exposanten hebben we nog iets speciaals in petto! Tijdens Dag van Procurement & Supply Chain zullen we, naar jaarlijke gewoonte, een exclusieve prijs weggeven.

 

Maak kans op een boot voor 6 personen tijdens de Captains of Innovation 2024

Dit jaar maak je kans om een luxe zeil dag te beleven voor 6 personen tijdens de Captains of Innovation Sailing Cup op 20 juni. De Captains of Innovation Sailing Cup is een unieke kans om te netwerken, te leren van experts en nieuwe inzichten op te doen. Als kers op de taart kan je je uitleven op zee tijdens de zeilregatta. Neem deel aan de Dag van Procurement & Supply Chain en maak kans op deze onvergetelijke ervaring.

 

 

Captains of Industry 2024

 Captains of Innovation 2024 maakt deel uit van de Captains of Industry Business week, een uniek event in België. De Captains of Industry Business week loopt  van 18 tot 23 juni 2024 in Nieuwpoort en bestaat uit 4 dagen vol zeilen, netwerken en top catering. Van inspirerende keynotes op de Ladies Cup tot een regatta met 50 boten op de Sailing Cup, de Captains Week is hét evenement waar innovatie en leiderschap samenkomen. Wie deelneemt aan Dag van Procurement & Supply Chain maakt kans op een boot voor 6 personen tijdens de Innovation Cup op donderdag 20 juni. Daarnaast is er de Admirals Cup op 18 juni, de Ladies Cup op 19 juni en de Industry Cup op 21 juni.

 

Captains of Innovation Sailing Cup

De Innovation Cup op 20 juni is een dynamisch evenement dat baanbrekende ontwikkelingen in verschillende sectoren van onze economie viert. Deze dag is in het leven geroepen om de nadruk te leggen op Innovatie: slimme technologieën, menselijk vernuft en meeslepende ervaringen. Wat zijn de aandachtspunten op vlak van innovatie voor inkoop, supply chain en logistiek? Wat staat ons nog te wachten?  Hoe kan je je organisatie & je werkwijze hier nu al op voorbereiden?

Supply Chain Masters voorziet interessante keynote sprekers en een panel gesprek met experts in de ochtend. Na een heerlijke sailors lunch neem je in de namiddag deel aan een heuse zeil regatta. Napraten over de take-aways gebeurt tijdens een receptie met  walking diner.

De ideale mix van training, fun en ideaal om te netwerken!

Het volledige programma vind je hier.

 

 

Breng tijdens Dag van Procurement & Supply Chain een bezoek aan minstens 4 exposanten en maak kans op:
één boot voor 6 personen tijdens Captains of Innovation 2024
donderdag 20 juni, Nieuwpoort.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief