Integratie & software voor tail spend management

06/07/2022
Auteur
Spot Buy Center
Top of the bill tail spend management

Integratie & software voor tail spend management

 

Unieke software voor staartuitgaven

De software, OAZO genaamd, werd volledig intern gecreëerd en ontwikkeld door Spot Buy Center, omdat geen bestaande software voldeed aan de specifieke behoeften op het gebied van tail spend.

 • Er zijn instrumenten die leveranciers samenbrengen, maar niet finvgeren als één crediteur.
 • Er zijn instrumenten die tijdregistratie voor consultants aanbieden, maar daarmee kun je geen loodgieter inhuren.
 • Er zijn hulpmiddelen om uitgaven te verwerken, maar daarmee heb je geen controle over de uitgaven, noch een gedetailleerde rapportage.
 • Er zijn hulpmiddelen die duizenden producten in catalogi plaatsen, maar u kunt geen offerteaanvragen lanceren.
 • U beschikt over hulpmiddelen en P2P-toepassingen voor goedkeuringen en voor het genereren van inkooporders (ERP/SRM), maar die zijn vaak erg duur of omslachtig.

software

Met onze eigen software komen al deze aspecten aan bod en kijken we naar het DNA van tail spend. Het is geen bestaande dienst of applicatie waaraan we snel een tail spend-functie toevoegen omdat het vandaag een hot topic is.

Wij kunnen producten en diensten kopen in binnen- en buitenland. In de applicatie geeft u aan of u al iets gevonden heeft of dat u wilt dat wij voor u gaan zoeken. Het is dus een intake en een communicatiemiddel waar zowel de klant als de medewerker van het spot buy center toegang toe hebben en specificaties en offertes kunnen uitwisselen.

Belangrijkste voordelen

De belangrijkste voordelen van de software zijn.

 • Met de software implementeert u een eenduidig proces, volgens uw beleid en governance, dat decentraal door de gebruikers zelf kan worden gebruikt. Geen PO geen Order, geen PO geen factuur.
 • In de software bepaalt u wat er gekocht kan worden en via welke kanalen dat gebeurt. Wij combineren vrije tekstaanvragen en catalogi in dezelfde omgeving, waarbij intuïtiviteit en de aankoopbeleving hoog in het vaandel staan.
 • Tenslotte kan deze applicatie integreren met alle mogelijke moderne ERP en SRM tools zoals Coupa, Oracle, Fusion, SAP, SAP ARiba, Hubwoo, Basware, Microsoft Dynamics, Unit4, enz, of heel gemakkelijk als een stand-alone oplossing waarin onze eigen P2P kan worden gebruikt

Leuke eigenschappen

 • Gedetailleerde rapportage die de gebruiker tot actie kan aanzetten en het management kan helpen om op gebruikersniveau aanpassingen door te voeren en gedrag te veranderen.
 • Verschillende gebruikersgroepen kunnen toegang krijgen tot verschillende catalogi en deze catalogi kunnen door ons worden gehost, onze of uw contracten bevatten of deze catalogi kunnen punch-outs zijn naar andere aanbieders.
 • Op verzoek is een uitgebreide goedkeuringsflow beschikbaar die digitale PO’s genereert en waarin ook goederenontvangsten kunnen worden gemaakt.
 • Ook leuk is dat wanneer een organisatie diensten moet bestellen in een ander land, en we hebben een BTW-nummer in dat land, we automatisch kunnen overschakelen naar Spot Buy Center entiteiten om u de beste fiscale oplossing te bieden

 

Alles in de applicatie is gemaakt op verzoek van klanten of op verzoek van onze eigen operatoren die voortdurend meedenken zodat de ervaring voor de klanten en de snelheid waarmee we kunnen werken, voortdurend verbetert.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief