Primus
Projectstage

Met kwalitatieve stages talent triggeren

Jongeren doen, vaker dan vroeger, heel bewust aan cv-building en contacteren zelf topbedrijven voor een interessante stageplaats. Als Supply Chain Masters willen we via Primus Projectstage de beste studenten uit de verschillende supply chain management & logistieke opleidingen linken aan de
beste bedrijven en coaches

Stageprojecten

De Primus Projectstage projecten screenen we op inhoud en kwaliteit want de echte toppers trekken we enkel aan als we ook de beste projectstages kunnen aanbieden.

Topomgevingen en -mensen die zich engageren om de studenten een projectstage en begeleiding van wereldklasse te bieden. Een stage voor de primussen uit de supply chain & logistieke opleidingen, de bollebozen, de bijters, de ‘primus inter pares’,  door ons geselecteerd en goedgekeurd.

Project met een proven track record

Primus Projectstage projecten uit het verleden realiseerden reeds voor honderdduizenden euro’s aan cost savings én gaven studenten de kans om te proeven van en uit te blinken in een professionele omgeving. Een unieke opportuniteit voor jouw bedrijf en een statement voor op de cv’s van de studenten! Deze genieten meteen ook van een lidmaatschap van Young SCM.

Deelnemen als student, school of bedrijf?

Heeft jouw bedrijf een interessant stageproject?
Ben je student en wil je contact opnemen met de docent?
Of wil je gewoon meer informatie over Primus Projectstage?
Contacteer dan [email protected].

primus projectstage
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief