Veiligheid op industriële faciliteiten

Powered by

Veiligheid op industriële faciliteiten

 

Effectieve veiligheid is nog nooit zo belangrijk geweest

Het dagelijkse risico op ongevallen op de werkplek is sterk toegenomen. Naarmate de wereldwijde vraag naar producten stijgt en supply chains momenten pieken in volume en snelheid, worden industriële faciliteiten geconfronteerd met ongekende uitdagingen. Veiligheid en het voorkomen van catastrofale schade is complexer dan ooit.

veiligheid

Effectieve veiligheid is nog nooit zo belangrijk geweest. Gezondheids- en veiligheidsmanagers en degenen die verantwoordelijk zijn voor industriële veiligheid, staan onder enorme druk: beheer risico, reageer snel, en optimaliseer om schade te voorkomen.

 

Is jouw werkplek veilig?

Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw werkplek zo veilig mogelijk is. Dit betekent dat u potentiële gevaren die van invloed kunnen zijn op de mensen op uw site of het gebouw zelf, moet beheersen of voorkomen. Maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw activa worden beschermd. Vraag je je af of jouw werkplek in orde is op vlak van veiligheid? Deze 6 signalen tonen aan dat jouw werkplek aan een veiligheidsupdate toe is. 

 

Verdiep je verder in het topic

Of het nu gaat over veiligheid van mensen, activa, gebouwen, magazijnstellingen of dienstterreinen en dokken, de insights hieronder bieden een goede basisinformatie over wat nodig is om mensen, materiaal & materieel zo goed mogelijk kan beschermen. 

 

Blijf op de hoogte van de laatste updates rond veiligheid

Heb je vragen over veiligheid? Het beperken van risico’s op het werk? Veiligheidsnormen? Regelgeving rond veiligheidsbarrières? 

Onze insights, die regelmatig aangevuld worden met nieuws, inzichten, bijkomende informatie, zijn er op gericht jouw belangrijkste vragen te beantwoorden en je op de hoogte te houden van nieuwe evoluties. Blijf op de hoogte van alles wat er beweegt binnen de wereld van veiligheid door onze website in de gaten te houden. 

 

Insights

Op 9 maart is het zover, de eerste ‘Safety Battle’

A-SAFE, VDAB, Hilaire Van der Haeghe, Sioen, Febelsafe en Transportmedia

Bescherming van infrastructuur, gebouwen en werkomgevingen

Deze gids biedt basisinformatie over wat nodig is om uw …
bescherming van infrastructuur, gebouwen en werkomgevingen

Veiligheidssystemen voor infrastructuur vinden | Wat moet ik doen?

Het vinden van de juiste veiligheidssystemen kan enige tijd duren …
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief