Whitepaper over e-globalisatie

whitepaper e-globalisatie

Alles weten over het wat, waarom en hoe van e-globalisatie?

Download hier de Whitepaper van Stream Software:

E-Globalisatie

Over Stream Software

Op zoek naar een oplossing voor het stroomlijnen van uw logistieke operaties met douaneverplichtingen?
Stream Software is een Antwerps familiebedrijf, dat zich al 25 jaar specialiseert in softwareoplossingen voor douane, industrie en logistiek, met een sterke focus op de Benelux.

Bezoek hen op 30 November!

Stream Software is een van onze standhouders op de Dag van Supply Chain masters, a bright new world, op 30 november. Bezoek hen op stand 11 , om te praten over e-globalisatie, e-Commerce, DMS4, en andere logistiek en douane gerelateerde topics.Wie weet zijn zij wel dé partner om een oplossing te bieden voor een probleem binnen jouw bedrijf.

Een overzicht nodig van alle standhouders zodat je jouw bezoek goed kan inplannen? Je vind het volledige overzicht hier.

Verder voorzien wij een boeiend congresprogramma met topsprekers, academici en best practices van pioniersbedrijven om je te inspireren om met een positieve blik naar deze nieuwe wereld te kijken. Op de beursvloer krijg je de kans om te netwerken en ervaringen uit te delen met collega’s uit het vakgebied. Meer info over de verschillende sprekers en streams vind je hier.

Tot snel!

 

Lees ook: Global Procurement Event: free tickets