Roel Van de Wiele over how to ‘work hard’ and ‘play hard’

Roel Van de Wiele

Roel Van de Wiele is een van de topsprekers die jullie zal onthalen op onze Dag Van Supply Chain Masters op 30 November. Samen met Minister-President Jan Jambon, Tom Palmaerts en Jonathan Berte verzorgt hij de plenaire sessie.

Roel Van De Wiele is sinds meer dan 25 jaar actief in Personal Coaching, Lezingen en Trainingen omtrent Leiderschap, Verkoop, Communicatie en Management. Hij is gastdocent bij verscheidene Business Schools en universiteiten, zowel in België als in Nederland. Zijn interactieve, ad rem en humoristische uiteenzettingen, mét kennis van zaken, werken inspirerend.  Wij laten jullie al graag kennismaken met hem via onderstaande video, How to ‘work hard’ and ‘play hard’.

Bij ons gaat hij het hebben over  De PI-factor; hoe ververs ik mezelf?

 

Al jaren hebben we de mond vol van ‘veranderen’ en ‘innoveren’. Het lijkt wel voor ieder bedrijf een must om “innovatie” hoog in het vaandel te voeren. De mens is meestal onterecht de laatste schakel in zo’n omschakelingsproces. Nochtans beweren geluksprofessoren dat het bewust opzoeken van vernieuwing en verandering deels het geluk van de mens mee in de hand werkt.

De komende 30 jaar zullen meer mensen een hoger diploma halen dan sinds het begin van de mensheid. Zullen de diploma’s en axioma’s uit ons verleden nog garant kunnen staan voor onze toekomst, laat staan voor “werk” ? Precies de onvoorspelbaarheid van die toekomst noopt ons op zoek te gaan naar andere vormen van intelligentie en naar een continue persoonlijke innovatie.

Wil je Roel live zien spreken? Maak dan dat je er bij bent op 3o November. Inschrijven kan hier.

Klik hier voor meer informatie over de Dag Van Supply Chain Masters.

Lees ook: Podcast met Jonathan Berte van Robovision