Primus Projectstage & war for talent

31/03/2022

Primus Projectstage by Supply Chain Masters

 

‘War for talent’ of je nu van de term houdt of niet, het is voor quasi iedereen binnen supply chain & logistiek een harde realiteit.
Het aantrekken van de juiste mensen is voor de meeste bedrijven of afdelingen een nijpend probleem, soms de nummer 1 uitdaging, en vaker wel dan niet de sleutel tot succes.
Allicht kan je hier ook over meespreken en werk je hard aan topics als employer branding en talent management.

Een doelgroep waar iedereen nadruk op legt zijn de schoolverlaters, talent mét een relevante opleidingsachtergrond.
Instroom van nieuw talent is nodig om de uitstroom van de babyboomers op te vangen. Daarbovenop ‘boomt’ de logistieke markt als nooit tevoren.
The perfect storm. Er is dus een enorme nood aan nieuw talent, nieuwe skills, een nieuwe generatie.
Wereldburgers, digital natives, creatievelingen, de leiders van morgen: jongens en meisjes met bakken energie en frisse ideeën die onze toekomst zullen vormgeven.
Deze jonge wolven hebben een goede theoretische basis en zijn nog vormbaar en betaalbaar.

Een belangrijke manier om connectie te maken met deze doelgroep is het organiseren van stages.
Een aantal weken samenwerken, talent identificeren en als het even kan de juiste studenten warm maken voor een gezamenlijke toekomst, een carrière binnen jouw onderneming.
Sinds 2008 trachten we met Supply Chain Masters (voormalige OTM en VIB) ons steentje bij te dragen via T4T, het Topcoaches 4 Toptalent programma.
Hier bouwen we vandaag op verder: met een nieuwe ploeg en een geëvolueerd concept schrijven we een nieuw hoofdstuk in dit succesverhaal.

nieuwe branding

Met kwalitatieve stages talent triggeren

Jongeren doen, vaker dan vroeger, heel bewust aan cv-building en contacteren zelf topbedrijven voor een interessante stageplaats.
Als Supply Chain Masters willen we via Primus Projectstage de beste studenten uit de verschillende supply chain management & logistieke opleidingen linken aan de beste bedrijven en coaches.

Stageprojecten

De Primus Projectstage projecten screenen we op inhoud en kwaliteit want de echte toppers trekken we enkel aan als we ook de beste projectstages kunnen aanbieden. Topomgevingen en -mensen die zich engageren om de studenten een projectstage en begeleiding van wereldklasse te bieden. Een stage voor de primussen uit de supply chain & logistieke opleidingen, de bollebozen, de bijters, de ‘primus inter pares’,  door ons geselecteerd en goedgekeurd.

Project met een proven track record

Primus Projectstage projecten uit het verleden realiseerden reeds voor honderdduizenden euro’s aan cost savings én gaven studenten de kans om te proeven van en uit te blinken in een professionele omgeving. Een unieke opportuniteit voor jouw bedrijf en een statement voor op de cv’s van de studenten! Deze genieten meteen ook van een lidmaatschap van Young SCM.

Deelnemen als student, school of bedrijf?

Heeft jouw bedrijf een interessant stageproject? Ben je student en wil je contact opnemen met de docent?
Of wil je gewoon meer informatie over Primus Projectstage? Contacteer dan [email protected].

Meer informatie via deze link

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief