Opleidingsaanbod 2024-2025

13/06/2024

Opleidingsaanbod 2024- 2025 online

Opleidingscatalogus 2024-2025

 

Vanaf nu kan je inschrijven voor de Supply Chain Masters-opleidingen die zullen doorgaan in academiejaar 2024-2025.
We hebben dit jaar sterk ingezet op het vernieuwen en uitdiepen van onze procurement opleidingen. De sterke structuur van de opleidingscycli hebben we bewaard. Zo kan je als procurement professional nog steeds doorheen je volledige carrière bij ons terecht voor de meest geschikte opleiding, van operationeel, tactisch en strategisch inkopen naar inkoopmanagement. De inhoud van de verschillende modules werd echter nog meer toegespitst op de behoeftes van onze cursisten.

Naast ons zeer uitgebreid aanbod aan procurement opleidingen, biedt Supply Chain Masters ook heel wat logistieke en supply chain management opleidingen aan. Net zoals onze procurement opleidingen, worden ook deze voortdurend aangepast aan de nieuwste inzichten en wetgeving/regelgeving.

Ook dit academiejaar heeft Supply Chain Masters enkele korte soft – en general skills trainingen opgenomen in het opleidingsaanbod. Dit komt voort uit een grote vraag van de sector om naast de inhoudelijke kennis en kwaliteiten ook in te zetten op andere skills die bijdragen aan het professionaliseren van de procurement & supply chain functie. Neem dus zeker ook een kijkje naar onze trainingen rond leiderschap, project management, data management,…Leuk om te weten: wanneer je inschrijft voor één van onze opleidingscycli, ontvang je 10% korting op een soft – en general skill training naar keuze. Zo kan je een mooi opleidingspakket samenstellen voor jezelf of je medewerkers.

Het volledige opleidingsaanbod vind je hier.

Vragen over ons opleidingsaanbod? Op zoek naar een in-house training binnen inkoop, supply chain of logistiek? Coaching nodig? Neem dan contact op met het Office Team via [email protected] of +32 3 286 80 90.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief