DCwise is onze nieuwe start-up partner!

DCwise

 

Wij zijn verheugd om te mogen aankondigen dat we een nieuwe start-up partner hebben:  DCwise.eu, uw warehouse planning en engineering team!

DCwise biedt voornamelijk diensten aan om magazijnen en distributiecentra op te zetten, te transformeren en te optimaliseren. Vanuit hun passie voor logistiek en met een brede ervaring in complexe en internationale magazijnoperaties, ondersteunt DCwise.eu uw proces-, opslag- en systeem- engineering noden. Ondersteuning bij studiewerk in de aanloop van een transformatie. Vertrekkende vanuit een concreet project of noodzaak aan structurele ondersteuning, genereren ze een plan van aanpak waarmee ze de klant vervolgens doorheen de magazijntransformatie begeleiden.

Kortom: een interessante partner, voor ons en onze leden.  Voor meer info over hun diensten kan je terecht op hun website. 

 

 

Samen staan we sterker dus moest je ook interesse hebben in een samenwerking aarzel dan zeker niet ons te contacteren.  We hebben enkele partnerpakketten uitgewerkt die mogelijks interessant kunnen zijn voor jou, maar bieden je ook de mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen. Meer info over de partnerpakketten vind je hier.
Een overzicht van al onze partners vind je onderaan op de homepagina.