Onze missie:
Via kwaliteitsvolle en innovatieve kennisdeling, professionele netwerkevents en praktijkgerichte en direct toepasbare opleidingen is Supply Chain Masters het kenniscentrum en dé partner voor al wie actief is in het domein van inkoop, logistiek en supply chain.

Onze visie:
Samen met onze leden bouwen we aan een toekomstgerichte end-to-end supply chain organisatie, erkend als center of excellence, met een Europese footprint.

Onze strategie:
Onze leefwereld verandert elke dag sneller, wat ons ertoe aanzet om onszelf en de organisaties waarvoor we werken constant in vraag te stellen en de nodige wendbaarheid te tonen. Supply Chain Masters erkent de intrinsieke waarde van de inkoop-, logistieke en supply chain functie en het competitieve voordeel dat deze functies kunnen genereren voor de bedrijven en de professionals werkzaam in deze bedrijven. Als veranderingscoach ondersteunt SCMasters haar leden in de reis naar een nieuwe toekomst door de kracht van het netwerk maximaal te benutten, kennisoverdracht te stimuleren en opvolging te garanderen.

Onze waarden

Mensen: onze medewerkers en ons uitgebreid netwerk van supply chain professionals zijn de drijvende kracht achter SCMasters. Zij zorgen ervoor dat onze strategie succesvol kunnen omzetten.

 • Mensen: onze medewerkers en ons uitgebreid netwerk van supply chain professionals zijn de drijvende kracht achter SCMasters. Zij zorgen ervoor dat onze strategie succesvol kunnen omzetten.
 • Toekomstgericht: SCMasters zet sterk in op de toekomst door de supply chain leaders van morgen vroeg te betrekken in al haar activiteiten.
 • Digitalisering: a.d.h.v. innovatieve digitale oplossingen creëren we toegevoegde waarde voor ons netwerk en verbeteren we de efficiëntie van onze activiteiten
 • Kwaliteit: door wat we doen goed te doen creëren we waarde, samen
 • Kansen: SCM integreert actief de volgende generatie

Hefbomen

 • Competence development: aanbieden van een groot aantal gespecialiseerde opleidingen rond inkoop, logistiek en supply chain.
 • Contentplatform www.supplychainmasters.be: up-to-date en kwalitatieve content omtrent de end-to-end supply chain.
 • Uitgebreid lobbywerk op Europees niveau: meetekenen aan de krijtlijnen voor het supply chain landschap.
 • Events: Dag van Inkoop & Supply Chain, Procurement Excellence Award, Supply Chain Award en de Procurement & Supply Chain Hackathon: combinatie van kennisoverdracht
  en interessante netwerkmogelijkheden.
 • Young Supply Chain Masters: via Procurement & Supply Chain Hackathon, Topcoaches4Toptalent en andere activiteiten jonge professionals een duik laten nemen in alles wat
  end-to-end supply chain te bieden heeft.