Dinsdag 29 maart 2022
The Circular Hub – Merelbekestationplein 10 – 9050 Gent
Van 09.00u tot 17.00u (Onthaal met koffie vanaf 08.30u)

Wist je dat één krachtig voorbeeld je plots de motivatie, het inzicht en het netwerk kan geven om 10x sneller vooruit te gaan?Dit is een unieke workshop voor professionals. U krijgt zicht op inspirerende best practices en tools in de voormiddag. In de namiddag bent u aan het woord in een lerend netwerk van collega-aankopers, experten en pioniers. Stel nu al uw grote vragen en uitdagingen rond duurzaam aankopen in uw dagelijkse praktijk als aankoper en stuur ze naar mieke@theglobalpicture.be. Veelgestelde vragen worden meegenomen in deze workshop! Laat je inspireren en ga in dialoog met collega’s die u kunnen tonen hoe u sneller kan aankopen met impact en resultaat!

Als aankoper sta je er vaak alleen voor. Stel je voor dat je jouw professionele uitdagingen zou kunnen bespreken met een groep inspirerende en toekomstgerichte aankopers? Wel, dit staat op het programma in deze training. Samen met de toonaangevende aankopers van het voormiddag programma denken we na over hoe jij jouw vraagstukken op vlak van duurzaam inkopen best aanpakt.

Enkele voorbeelden van vragen die vaak terugkomen:
• Hoe creëer ik draagvlak in mijn organisatie?
• Hoe bepaal ik de topprioriteiten voor inkoop met impact?
• Kan ik duurzaamheid meenemen in categoriemanagement?
• Hoe meet ik de impact?

DOELGROEP
Deze opleiding richt zich tot inkopers die de duurzaamheidsdoelstellingen van hun bedrijf willen omzetten in een integrale inkoopstrategie.

PROGRAMMA
• Best practices die inspireren: hou deze pagina in het oog voor de uitgenodigde sprekers!
• Tools die inspireren: hou deze pagina in het oog voor de uitgenodigde bedrijven!
• Intervisie en dialoog