Supply Chain Masters verenigt professionals binnen het domein van inkoop, logistiek en supply chain. Als lid van Supply Chain Masters geniet je van tal van voordelen. Deze voordelen zijn er voor alle inkoop, logistieke en supply chain medewerkers van het lidbedrijf.

VOORDELEN VAN EEN LIDMAATSCHAP BIJ SUPPLY CHAIN MASTERS:

 • Netwerk en leer bij, onze korting op events:
  Netwerken, interessante sprekers, kleine of grote groepen, juniors en seniors samen, voor elk wat wils op onze Hackathon, Supply Chain Award, Dag van de Inkoop & Supply Chain, Procurement Exellence Award, Round tables, ontbijtsessies, enz… Uiteraard geniet je als lid van aanzienlijke kortingen op al deze events.

 

 • Een toppertje binnenhalen, dat wil toch iedereen?
  Supply Chain Masters zet in op connectie met de jonge generatie en wil invloed uitvoeren op de studieprogramma’s. Dit doen we via Topcoaches 4 Toptalent maar ook via Young Supply Chain Masters. We hebben zelfs een nieuwe service waarbij we je direct in contact kunnen brengen met tweede of derdejaarsstudenten bachelor of master die we wekelijks één dag of meer in jouw bedrijf kunnen aan de slag laten gaan. Geen nood, wij regelen alle administratie. Deze service stellen we ter beschikking voor onze lidbedrijven, contacteer ons indien interesse.

 

 • Inkoop, logistieke of supply chain opleidingen, steeds met 20% korting:
  Fysieke opleidingen en webinars van topkwaliteit voor starters tot managementniveau. Steeds met de nadruk op direct inzetbare, praktijkgerichte kennis. Ook in-house opleidingen zijn mogelijk op simpele vraag. Al onze opleidingen worden georganiseerd door ons opleidingsinstituut VIB – a brand of Supply Chain Masters. Alle details vind je op www.bevib.be Uiteraard beschikken we over ons eigen KMO-portefeuille erkenningsnummer waardoor je een groot deel van de opleidingskost terugbetaald krijgt.

 

 • Lezen is weten – Het kennisplatform voor iedereen toegankelijk:
  Supply Chain Masters is er voor alle professionals binnen het vakgebied inkoop, logistiek en supply chain. We willen je dan ook op de hoogte houden over al het laatste nieuws, de huidige trends en topics en de nieuwste technologieën. Door de brede in-house kennis bij Supply Chain Masters, weten we als geen ander welke informatie jij nodig hebt om te bouwen aan jouw toekomst en die van de organisatie waarvoor je werkt. Via de wekelijkse nieuwsbrief ontvang je van ons het laatste nieuws op gebied van inkoop, logistiek en supply chain. Op ons kennisplatform www.supplychainmasters.be vind je nog meer nuttige info rond de meest interessante thema’s.
  Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om te adverteren op het kennisplaform zowel als in onze nieuwsbrief. Onze leden krijgen steeds een mooie korting.
  Schrijf je hier gratis in voor de nieuwsbrief.

 

 • Shoutout, aanleveren van goede kennis-content:
  Deel jouw kennis met collega’s en laat ons samen sterker worden! Heb je een interessant artikel of idee dat je graag wil delen? Stuur het ons door via info@supplychainmasters.be . Na een intern goedkeuringsproces verspreiden we het verder naar onze 12.000 contacten via onze nieuwsbrief en op ons kennisplatform.

 

 • Advies op maat:
  Af en toe heb je een vraag waar Mr. Google niet éénduidig een antwoord op kan bieden. Supply Chain Masters bied je dan de mogelijkheid jouw vraag bij ons weg te leggen. Wij proberen binnen de 24u antwoord te geven op al jouw vragen rond inkoop, logistiek en supply chain? Dit ledenvoordeel is onbetaalbaar toch?


Extra voordelen voor de reeds bestaande leden van Supply Chain Masters

 • Verbreding van het netwerk via meer dan 500 lidbedrijven
 • Verbreding in activiteiten met ledenkorting:
  • Voor ex-VIB leden: Topcoaches 4 Toptalent en Hackathon
  • Voor ex-OTM leden: Supply Chain Award, Dag van de Inkoop & Supply Chain, Procurement Award
 • Verbreding en vernieuwing in opleidingsaanbod via het opleidingsinstituut VIB – a brand of Supply Chain Masters.
 • Betere geografische spreiding over Vlaanderen
 • Wekelijkse nieuwsbrief voor alle leden
 • Nieuw kennisplatform via www.supplychainmasters.be

 

Lidmaatschapsprijzen 2021