Hét E2E Supply Chain event van het jaar: Dag van Supply Chain Masters – The Pulse of Change

23/03/2023

 

 

Hét E2E Supply Chain event van het jaar: Dag van Supply Chain Masters – The Pulse of Change

 

Op dinsdag 9 mei 2023 organiseert Supply Chain Masters naar jaarlijkse gewoonte Dag van Supply Chain Masters, voorheen gekend als Dag van de Inkoop. De 25ste editie van Dag van Supply Chain Masters – The Pulse of Change zal doorgaan in het Bosuilstadion in Antwerpen. 

 

Schrijf je via deze link in voor dit top event!

 

The Pulse of Change

We staan aan de vooravond van ingrijpende veranderingen binnen de end-to-end supply chain. De huidige sociaal-economische en politieke situatie dwingt ons om een nieuw pad in te slaan. Een pad bezaaid met boeiende uitdagingen voor jou en jouw team.
Topics als digitalisatietalentduurzaamheid, de oorlog in Oekraïne, band met China, cyber security zijn meer dan ooit aanwezig in onze agenda.

Ontdek tijdens de Dag van Supply Chain Masters hoe je kan omgaan met al deze uitdagingen én hoe jij en je team de motor kunnen zijn van verandering.

 

 

 

Dag van Supply Chain Masters

Hét netwerk event voor end-to-end supply chain professionals! 

Oude bekende uit de wereld van inkoop, supply chain en logistiek terug zien? Nieuwe waardevolle connecties leggen? Partners vinden die jouw organisatie kunnen ondersteunen? Zorg dat je aanwezig bent op Dag van Supply Chain Masters, hét end-to-end supply chain event van het jaar. Met jaarlijks meer dan 300 deelnemers uit de end-to-end supply chain en tal van exposanten die meerwaarde kunnen bieden aan jouw organisatie belooft 9 mei een dag te worden vol interessante interacties.

 

Dag van Supply Chain MastersCongres en beurs 

Zoals steeds combineren we congres en beurs, zodat jij als bezoeker op het einde van de dag niet alleen met een groter netwerk maar ook met nieuwe ideeën naar huis kan vertrekken. Tijdens een boeiend congresprogramma met topsprekers, academici en best practices van pioniersbedrijven word je geïnspireerd om deel uit te maken van “the pulse of change”. Op de beursvloer krijg je de kans om te netwerken en ervaringen te delen met collega’s uit het vakgebied.

 

 

 

Programma

Naar jaarlijkse gewoonte starten we de dag met enkele plenaire sessies. Tijdens de namiddag organiseren we 3 streams waar jij, naargelang jouw interesse, kan bij aansluiten. Om af te sluiten volgt er nog 1 plenaire sessie.

Benieuwd naar de sprekers? 

Hier vind je de sprekers die tot nu toe bekend gemaakt zijn. Hou onze website in de gaten en ontdek geleidelijk aan het volledige programma.

 

 

 

 

Benieuwd naar hoe Dag van Supply Chain Masters er uit ziet? 

Bekijk de aftermovie van onze vorige editie:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kennisdeling, netwerking, opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief